Ratings

general opinion

hospitality

exoticism

cheapness

attractiveness

attendance rate

Lobith & Tolkamer

Add the picture by searching Google, Picassa or upload your own!
 
Add the video by searching YouTube!
 
Filter:
Location
Lobith, Netherlands
Hrvatski
short description
(2012-04-20, 12:14)
Dva sela koja se najcesce izgovaraju skupa kao Lobith i Tolkamer, jedno do drugoga, u spici (Spijk) koja teritorijem prati rijeku Rajnu i lagano ulazi u Njemacku poput nekog poluotocica. Najbliza cesta i najbolji put je upravo preko Njemacke.

Lobith i Tolkamer su dva ribarsko brodogradilisna sela na kraju Nizozemske, tolko na kraju, da sam na benzinskoj u Aarnhemu kad sam rekao odakle dolazim izazvao zbunjenost lokalnog stanovnistva koje nikad nije culo za ova dva mjesta, iako su u njihovoj drzavi.

Oba sela su na trasama Europskih biciklistickih staza, imaju 2 umjetna jezera u kojima leze veliki trgovacki i putni brodovi, te marina za jahtice, rijecno brodogradiliste, par izvrsnih pubova sa izvrsnom klopom.

Uglavnom, kraj u koji Vas nista zivo osim brodskog posla ili ludog biciklizma ne moze navesti, a da imam priliku (ili, kad budem imao priliku, otici cu ponovo) :))
population
(2012-04-20, 12:10)
cca 1000
Add item attributes and describe the item through it's important characteristics (height, weight, ...).
 
Opinions and comments
Filter:
 
Balky79 thinks this object is great (9) and says:

A zasto cu otici ponovo ? U Lobihu (vidljivo na slici iz zraka, gdje se vidi Rajna i granica sa njemackom, na jednom od ovih dokova nalazi se trajno privezan Brod / Restoran koji drzi jedna Kineska obitelj. Uz duzno postovanje prema svim Kinezima, bio sam u 50ak azijatskih restorana, al ovaj je broj 1! :)Nije fensi, al je klopa za takvo jedno nedostupno i nepristupacno selo nevjerojatna!

Comments (0) · Hrvatski, Croatia ·
comment this opinion...
0
You may also find these items interesing ...