U ukusima...
Ovaj objekt se trenutno ne nalazi u niti jednom ukusu.
Probaj ga dodati u svoj ukus!
Ocjene

opći dojam

pamet

atraktivnost

ljepota

inteligencija

4.4

seksipil

2.4

narcisoidnost

8.8

utjecajnost

4.0

cijenjenost

1.0

poduzetnost

5.0

Josip Radeljak Dikan

Dodajte sliku objekta pretraživanjem Googlea, Picasse ili dodajte vlastitu!
 
Dodajte video isječak pretraživanjem YouTubea!
 
Filter:
Lokacija
Zagreb, Zagreb, Croatia
Hrvatski
kratki opis
(02.09.2009., 19:48)
hrvatski "poduzetnik" poznatiji po svojim ljubavnim aferama nego po poduzetništvu...
datum rođenja
(01.09.2009., 15:29)
1943.
Dodajte atribute objekta i opišite ga kroz njegove važne karakteristike (visina, težina, ...).
 
Mišljenja i komentari
Filter:
 
Princess Buttercup misli da je ovaj objekt loš (3) i kaže:

Rodio se 1943. u Splitu, kao dijete ostao bez oca i živio u teškim uvjetima. Završio Fakultet elektrotehnike u Splitu, a neko se vrijeme bavio i glazbom (grupa Batali). Sedamdesetih odlazi u Rim i ženi se popularnom glumicom Bebom Lončar, s kojom je u braku bio do 1996. Iako se voli predstavljati kao uspješni poduzetnik, nitko zapravo ne zna čime se on bavi, a svi njegovi projekti koji su poznati javnosti -  preuzimanje Dalmacijacementa, Dalmacije Dugi Rat, sisačke željezare - propali su popraćeni popriličnim skandalom. Javno priznaje da sve nove poslove obavlja pod pseudonimom i da mu odlično ide.

Poznat je, dakako, i po svojim slobodnim nazorima prema urbanističkim planovima i spomenicima nulte kategorije, pa je tako na zajedničkoj terasi zgrade na Cvjetnom trgu proširio stan, na zgradi u samoj jezgri Dubrovnika postavljao betonske ploče, sve, naravno, bez ishođenih dozvola.

Javnosti je ipak najzanimljiviji njegov ljubavni život. Priča se da je brak s Bebom Lončar okončala veza s Enom Begović, s kojom je kasnije zasnovao obitelj, ali sreću je, nažalost, prekinula tragična pogibija Ene. Pod kožu mu se potom uvukla 'pjevačica i voditeljica' Vlatka Pokos, ali i ta je veza, unatoč romantičnom vjenčanju i brojnim obostranim komplimentiranjima o zrelosti, dobroti, razumijevanju, završila dugotrajnom parnicom, uvredama i otimanjem donjeg rublja.

Trenutno se Josip nalazi na pučini, ploveći na svojoj jahti, dok mu Dolores papa smokvice s trbuha, a u njegovoj su se kosi smirili svi vjetrovi svijeta...

Komentari (1) · Hrvatski, Croatia ·
dalmatirac (pošalji poruku)
Nema ga odavno u medijima. Da mu se nešto nije, ne daj bože, dogodilo?
· Hrvatski, Croatia
komentiraj ovo mišljenje...
4
Fluffy misli da je ovaj objekt prosječan (5) i kaže:

Dikan je neshvaćen.

On je zapravo moderan, suvremen muškarac, metroseksualac ako želite. San svake emancipirane Hrvatice.

Zašto? Pogledajte samo žene kojima je pripadao - Beba, Ena, Vlatka i sada Dolores. On se ne boji snažne ženske ruke pored sebe poput većine muškaraca našeg podneblja. Dapače, vlastitu ličnost formira i afirmira kroz njih - tko bi bio Dikan da nema njegovih žena? Samo još jedan dobrostojeći zagrebački umirovljenik koji subotom ispija zeleni čaj na špici?

Dikan je i veliki humanitarac, čovjek velikog srca. Manje uspješnima i manje slavnima svojim PR vještinama i poznanstvima osigurava ono što je jedino važno - media space. Ili put u Hollywood.

Dikan je karizmatičan. Dikan je gospodin. Dikan je faca. Dikan je jedan. A svi koji se ne slažu, samo su zavidni.

Komentari (1) · Hrvatski, Croatia ·
SuperMe (pošalji poruku)
Hahahaha, najbolje što sam ikada pročitala o Dikanu! Rules
· Hrvatski, Croatia
komentiraj ovo mišljenje...
1
Princess Buttercup misli da je ovaj objekt loš (3) i kaže:

Pa eto, vjenča se izgleda mladi par - Dolores spominje svog 'supruga Josipa'. Samo neka prestanu govorit kako 'papaju smokvice', to je zbilja groteskno, ogadiše mi voće.

Komentari (3) · Hrvatski, Croatia ·
Princess Buttercup (pošalji poruku)
Jest, madre is the word :D
Možda ona igra na scenarija mlade, ucviljene, bogate udovice... ne zna Dolores da će Dikan i jahtu sa sobom gdje god bude išao ;)
· Hrvatski, Croatia
Eddie (pošalji poruku)
madre, mater, isti vrag, bitno da je luda. :)
· Hrvatski, Croatia
komentiraj ovo mišljenje...
0
Batinica još nema ocjenu za ovaj objekt, no kaže:

čime se ovaj bavi??! Otkud njemu tolike pare??

Komentari (2) · Hrvatski, Croatia ·
Eddie (pošalji poruku)
zaradio čoek :)
· Hrvatski, Croatia
· Hrvatski, Croatia
komentiraj ovo mišljenje...
0
Princess Buttercup misli da je ovaj objekt loš (3) i kaže:

Navodno prekinuše on i Dolores jer je išla na kavu s Ivom Gregurevićem :D

Komentari (1) · Hrvatski, Croatia ·
Eddie (pošalji poruku)
MooOOooOooooliiimm??? Jel to "navodno" il su prekinuli? :)
· Hrvatski, Croatia
komentiraj ovo mišljenje...
0
Rudddyyy misli da je ovaj objekt dobar (7) i kaže:

Josip Radeljak – bivši pripadnik uličnih bandi, koje su u to vrijeme harale Splitom, businessman, majstor manipulacije, ugledni građanin i vječno na meti zavidnika. A zašto? Tipično za naš mentalitet.

Zavide mu svecenici, velikodostojnici,“prijatelji“, neprijatelji, tinejdžeri, gastarbajteri, penzioneri, ulični svirači, opet penzioneri (ponajviše)...

A sve to više zbog znatno mlađih dama od sebe koje gospodin okuplja i vješto uspjeva da se dotične neko vrijeme ne odbiju od njegove sise.

Neke su i upitnog morala i ne baš zavidnih proporcija. Iskreno, dotični gospodin može se pohvaliti većim grudima od većine svojih priležnica kojima igra ulogu mentora.

Nisu dakle u pitanju pozamašne sume novca koje dotični posjeduje i skriva ispod lopate u garaži, ili svojedobno u posuđu za kuhanje kod Vlatke.

U pitanju je čista ljubomora.

Dikan ima status slobodnog umjetnika i bori se za život kao i svi građani Hrvatske u recesiji koja nas je zatekla. Svojevremeno bio je i beskućnik. Još uvjek se može naći kartonskakutija ispod jednog mosta u Zagrebu na kojoj stoji pečat Zemljišno-knjižnog ureda.

Gospodin je bio pronašao svoju srodnu dušu, koja je isto kao i on odrasla u siromaštvu i neopisivoj mizeriji, Vlatku Pokos. Nije ni čudo kada je cijela Hrvatska poludjela za novom zvijezdom dobrog glasa i još boljeg stasa. Svi su željeli Vlatku, i svi su jedva čekali petak.

Budući da je ostala nedoškolovana, odlučila je to nadoknaditi.

Ova dama sa sela radila je neumorno i ulagala u sebe, učeći strane jezike i čitajući štiva najvećih svjetskih filozofa. Tako s Pišekovom vodi danas često filozofske rasprave o Zlatku Sudcu kao psiho-socijalnom fenomenu ovih prostora koje svi rado gledamo.

Nije ni čudo da je u jednom trenutku shvatila kako je intelektualno daleko odmakla od Dikana i da će njihova veza propasti.

Ali Dika ne posustaje, potentan je, pije galone vode i piva; ne zamara se tjelovježbom, jer ionako svu energiju potroši na hrvatske mladice.

Komentari (0) · Hrvatski, Bosnia and Herzegovina ·
komentiraj ovo mišljenje...
0
Miki misli da je ovaj objekt katastrofalan (1) i kaže:

Ma koji Dikan, njegova apsolutno neutemeljena prepotencija i egocentričnost je van svake pameti. Hoda, priča i ponaša se kao da je sa divljeg zapada. Njegovi televizijski nastupi u kojima blati i omalovažava bivše žene, baca prstenje po studiju i slično dovoljno govore o tome tko je Dikan.

Seljačina, eto tko je.

A ovoj Dolores, mogu samo poželjeti puno sreće. God knows she need it.

Komentari (0) · Hrvatski, Croatia ·
komentiraj ovo mišljenje...
-1
I ovo bi vam moglo biti zanimljivo ...