Igraj se, istražuj, uživaj i osvoji - Amazon Kindle 3 Wi-Fi (14.11.2011.)
Hop-cup i eto nas na kraju nagradne igre!
Bila je ovo vesela igra, mišljenja su frcala na sve strane, puno toga smo naučili, pomogli sami sebi da kasnije nađemo stvari koje volimo i zapamtimo one koje ne volimo, pomogli drugima da formiraju mišljenje i uče na našim iskustvima, sve u svemu, bili smo produktivni.
Da stvar ne bi ostala samo na slovu na papiru, ili u našem slučaju ekranu, ne bi to bilo to kad netko ne bi omastio brk. Dakle, nagradit ćemo troje sretnika i uz to, ubaciti jedan mali, ali slatki, dodatak!
Dakle, nagrade su dooooobiiiliiiii...
  1. Rikard Anton Fijan - Amazon Kindle 3 Wi-Fi
  2. Chihuahua - Opinian majica
  3. yogga - Opinian šalica
Ajme kakva sreća, radost, ushit, ludilo!
Sada je vrijeme i za ono malo iznenađenje. Zbog iznimnog angažmana i truda, dodijelit ćemo još jednu prestižnu Opinian šalicu, i to korisniku - dalmatirac, jer cijenimo i potičemo želju za izražavanjem svojih stavova! Dovoljno je baciti pogled na listu njegovih osvojenih znački i primijetiti da ih je doslovno rasturio. Štoviše, već je osvojio i jednu Opinian šalicu i Opinian majicu! Zbog njega moramo osmisliti novu razinu znački koje će biti još izazovnije i zanimljivije!
Da ublažimo tu silnu bol uzrokovanu čistom, nesputanom zavišću, dragi gubitnici, obrišite suze jer zbog vašeg super odaziva na nagradnu igru, odmah sada najavljujemo JOŠ JEDNU NAGRADNU IGRU gdje će nagrada biti najnoviji Amazon Kindle Wi-Fi! Da, da, dobro ste pročitali, uskoro kreće nova igra. Samo nas pratite, budite vrijedni i marljivo pišite, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.
Ne zaboravite, tu bol koju trenutno osjećate možete i sami ublažiti već danas i to osvajanjem znački, jer samo vas nekoliko znački odvaja od supertastične Opinian majice i šalice, o čijoj će nam beskrajnoj ljepoti, sigurni smo, posvjedočiti naši sretni dobitnici.
Ništa, toliko za sada od nagrada, a i dalje se vidimo na Opinian stranicama!
Pozdrav svima,
Opinian tim
Ocijeni svijet oko sebe i osvoji - Sony Walkman ® NWZ-E443 (17.03.2010.)
Osvoji NWZ-E443, zvučno superiorni, ultra kompaktni Sony Walkman® MP3/Video player s Clear Audio tehnologijom, 4GB memorije, baterijom koja traje preko 30 sati slušanja i 6 sati gledanja videa, uz mogućnost snimanja glasa i radio stanica u MP3 formatu i još mnogo, mnogo toga!
I pobjednik je naš marljivi član - alguna (Anamarija Tkalec, Kravarsko) !
Čestitamo pobjedniku i zahvaljujemo svim korisnicima Opiniana koji su sudjelovali u nagradnom natječaju!
Sve što očekujemo od pobjednika jest da napiše svoje mišljenje o nagradi! ;-)
A vi koji niste pobijedili ovaj put, ne budite tužni jer će biti još nagradnih natječaja u budućnosti, a u međuvremenu, uživajte gradeći svoj Opinian ugled i poštovanje ostatka Opinian zajednice.